Goalmapping för privatpersoner

Goalmapping bygger på att du redan har de "redskap" du behöver inom dig, för att uppnå ett framgångsrikt liv. Målen kan vara olika för oss alla - yrkesliv, relationer, hälsa, mental utveckling, etc. Med hjälp av Goalmappingmallar kartlägger du och medvetandegör dina mål och sätter in dem i ett system så att dem blir överskådliga och lätta att förverkliga.

Under seminariet leder jag dig igenom en process där du får identifiera dina mål. Vi utgår från din situation idag och med hjälp av övningarna coachar jag dig dit du vill vara.

Genom att förstå ditt undermedvetna, kan du aktivt kommunicera med det, så att det styr mot dina mål,istället för att undvika det du fruktar och på så sätt får du en hållbar utveckling.

Det handlar om att förändra negativa vanor och tankesätt och aktivera de delar av hjärnan som jobbar med produktiv problemlösning, framtidsvisioner, positiva förmågor och kreativt nytänkande. Vinsten med denna metodik är att du jobbar parallellt med den logiska högra hjärnhalvan och med den känslobaserade vänstra hjärnhalvan.

Jag är en av få I Sverige som har licens att få undervisa I goalmappning. Vill du veta mer om seminariet, maila mig zofia@zodar.se så återkommer jag till dig.
ZoDar AB är stolta över att vara ett av två företag i Sverige som har licens för att utbilda i Goalmapping.